CCR Revival Band

17-07-2017


Duitsland beste CCR Tribute band, de CCR REVIVAL BAND is nu exclusief te boeken bij Startup Events.
De CCR REVIVAL BAND brengt je met een indrukwekkende performance terug naar de sfeer en het gevoel van de jaren '60 en '70, de bloeiperiode van de popmuziek. Met een stem die niet onderdoet voor die van John Fogerty's, een band die nog weet hoe te rocken en een setlist die alle grote en kleine hits van Creedence Clearwater Revival omvat, benaderen ze pretty damn close het origineel en mogen ze zich tot Duitslands beste CCR Tribute band rekenen.

Optredens op diverse Oldie Nights in o.a. Lohne, Magdeburg, Ochtrup, Bunde, Hamburg, Erfurt, Kiel, Friedrichshafen, in rock en country clubs van Berlijn, Bielefeld, Rostock, Magdeburg en omgeving en in de buurlanden Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Italie,  maakte de CCR REVIVAL BAND razendsnel en tot op de dag van vandaag alom bekend in de Country Rock- en Oldies scene.
 

Puur plezier in het muziek maken, power,  en een enthousiaste inzet op het podium maakt het optreden van de CCR REVIVAL BAND steeds weer opnieuw tot iets bijzonders spannends. Wanneer zweetdruppels tezamen met de geconcentreerde energie van de CCR nummers van het podium vliegen is het zeer zeker de CCR REVIVAL BAND!

THE WOODSTOCK GENERATION IS ALIVE**KEEP ON CHOOGLIN`*