A3aan Drost

 

A3aan Drost is een zanger die al van jongs af aan al graag op het podium staat. Zo won hij op 11 jarige leeftijd al een kindersongfestival die werd gehouden onder de basisscholen. Hierna volgden er nog meer talentenjachten met als hoogtepunt in 1992 de deelname aan de Soundmixshow waar hij de tv ronde won en de finale haalde in de huid van Danny de Munk met het nummer "Vrienden voor het leven"

 

Eind 2001 begon A3aan met zijn solo optredens, nadat hij vanaf 1997 als zanger in het allround orkest 'De Rodeo's de nodige ervaring had opgedaan. In november 2007 verscheen zijn eerste solosingle "Hallo Sneeuwwitje". Inmiddels brengt A3aan elk jaar meerdere singles uit. De liedjes worden enorm gewaardeerd door het publiek. Dit resulteert  steevast in een top 100 notering. Liedjes als ”Susan”, “Huis op de wolken”, “Dit is wat ik wil” en “Ik mis je nu al elke dag” stonden wekenlang in de lijsten. 

 

Tijdens live optredens zingt A3aan niet alleen zijn eigen nummers maar ook het bekende feestrepertoire en maakt A3aan Drost van elk feest een ware happening.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het exclusief boeken van A3aan Drost voor uw feest of evenement.

 

A3aan Drost - Jeminee Hoe Komt Dat Nou? (officiële Clip)

 

 

 

A3aan Drost - Als ze naar me kijkt (officiële Clip)