Audio Adam

Groningen kan gezien worden als de thuisbasis van de band Audio Adam en waar van zij samen met frontman Tjerk Koekkoek de basis legden voor wat later uitgroeide tot Audio Adam. Vanuit het noorden begonnen de heren (eind 2009) aan hun gezamenlijke ambitie om een strakke live-band te vormen, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in voorprogramma’s van bands als Scouting For Girls en Go Back To The Zoo.

 

Audio Adam  beschikt over een gezonde dosis Groningse nuchterheid en een goed gevoel voor humor, maar het is ook een band met ambities. Niet voor niets winnen zij begin 2012 een startkapitaal van 10.000 euro met de Unique Ambition Challenge, waardoor het mogelijk wordt om de studio in te duiken voor opnames van hun debuutalbum. Samen met producer Guido Aalbers (Miss Montreal, Bertolf) heeft Audio Adam een eigen sound weten te creëren, waarbij het internationale geluid een hoge dosis energie bevat.

 

Dat de muziek van Audio Adam vol energie zit is mede te verklaren door de positieve ‘flow’ waarin de band momenteel zit. In zijn relatief korte bestaan heeft Audio Adam al een aantal belangrijke mijlpalen weten te bereiken: ze werden verkozen tot 3FM Serious Talent, speelde door het ganse land tijdens de Popronde en stonden namens de provincie Groningen in de finale van de Sena Awards.

Audio Adam heeft hierdoor in het clubcircuit en op festivals een sterke live-reputatie weten op te bouwen, wat maar eens weer bevestigd werd met vier shows op Eurosonic. Met de single ‘Warning’ waarschuwde de band In het voorjaar van 2012 alvast voor de komst van hun debuutalbum dat in het najaar 2012 is verschenen.

 

Audio Adam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

 

Bekijk videoclip Audio Adams - Warning