Auf Geht's 3.0

 

In 1998 werd in misschien wel het muzikaalste dorp van Nederland het Alpenmuziekfeest 'Auf Geht's bedacht. Een avondvullend programma met de allermooiste muziek uit de Europese Alpenlanden. De show werd overal geboekt: op dorpsfeesten, bedrijfsfeesten, Oktoberfeesten en zowel in zalen, feesttenten als 'Open Air'. De cast stond garant voor een volle avond Party und Fun.

 

Na een onderbreking is Auf Geht's nu weer helemaal terug in een nieuwe vorm, een nieuwe bezetting en met nieuwe energie en exclusief te boeken bij Startup Events. Bij de vrolijke Alpenmuziekshow AUF GEHTS 3.0 is werkelijk aan alles gedacht. Echte sfeer, perfect licht & geluid, entertainment, een topmoderator en liveoptredens van een Tirolerband, Oostenrijkse schlager artiesten en een Tiroler deejay.

 

En muzikaal praat u zelf mee over de invulling! Wilt u een mix van Alpenmuziek en Nederlandstalig; Bel ons! Wilt u een mix van Alpenmuziek en danceclassics? Bel ons! We laten graag zien dat we doen wat we beloven. Party machen!

 

Musikalische Grußen,
Startup Events