Auf Geht's

 

Na een korte onderbreking is Auf Geht's weer helemaal terug, en wel in een geheel nieuwe vorm, met een nieuwe bezetting. Deze muzikale en avondvullende Alpenmuziekshow neemt je 12 maanden per jaar mee op reis naar de muzikale Alpenlanden, Zuid Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Sud Tirol. Bij deze nieuwe sprankelende show is werkelijk aan alles gedacht, professionele artiesten, perfect geluid, sfeervol licht en decor, entertainment, originele dirnd's, showballet, traktaties, topmoderator en wervelende liveoptredens. 


AUF GEHT'S is een belevenis voor jong en oud met een uitgebalanceerde mix van muziek, zang, dans en entertainment met daarbij het publiek in de hoofdrol. De strak geregisseerde buhneshow neemt je mee van het ene muzikale hoogtepunt naar het andere vergezeld met vele bekende en onvergetelijke hits als: Heut ist der Teufel loss, Der liebe Gott muss ein Tiroler sein, Die Bergen die sind mein zuhause, Alphorn Zauber, Spatzen Fieber, Rosamunde, Trompetenecho, Wenn die Trommel Ruft, Auf und Nieder, Halli Galli, Harmonika tied, So ein Tag, Bergvagabunden, Bankel Boarischer, Hey Mann polka, Rock mi, Hey Slavko spiel mir ein, Slovenischer Bauerntanz, Uber Tausend hohe Bergen, Pronto Giuseppe, Bitte mit Sahne, Rot sind die Rosen, Santa Maria, Festival der Liebe, Ein Stern en vele andere. En AUF GEHT’s eindigt zoals het hoort, met de grote finale waarin artiesten met de zaal en het Volkslied van de Volkstümliche muziek ‘Sierra Madre’ zingen.


Wilt u een mix van Alpenmuziek en Nederlandstalig of een mix van Alpenmuziek en danceclassics? Ook dat is mogelijk, de invulling van deze muziekshow is altijd bespreekbaar en naar wens aan te passen in combinatie met de oergezellige Oktoberfest sfeer. We laten graag zien dat we doen wat we beloven. Party machen!


DE PRODUCTIE
Auf Geht’s is een podiumproductie van Twinxx, ism het Oostenrijks Toeristenbureau. De mannen en vrouwen van Twinxx zorgen voor de complete podiumaankleding, voeren de regie over de show en (last but not least) zorgen ze voor de special effects. Twinxx doet ondermeer festivals als de Zwarte Cross en ze staan bekend als de ‘Producent van de glimlach’. En dat is de reden waarom ze bij ons altijd met de neus vooraan staan.


DE LINE-UP
Marc Wiese (moderator)
Moderator van de show is Marc Wiese. Marc draait als Tiroler deejay de allerbeste Alpenmuziek voor u, verzorgt de centrale presentatie, interviewt gasten en/of bobo’s speelt typische Alpenspelletjes met het publiek en leidt de artiesten in. Na jaren als poppresentator/deejay door het land getrokken te hebben, strikte men de vrolijke allrounder voor AUF GEHT’s. 


DIE ANSELTALER
Het begon in 1977 en de band speelt nog steeds. En hoe! Alpenmuziek en zuid-Limburg kunnen niet zonder elkaar, dat blijkt steeds maar weer. Het werd snel duidelijk dat Die Anseltaler niet één van de vele Limburgse bandjes was maar een blijvertje. Het ene succes volgde in al die jaren het andere op en intussen heeft de band de Limburgse grenzen vaak overschreden. Maar ze spelen en zingen nog steeds met dezelfde doelstelling: ‘Het entertainen van veel gezellige mensen”. Niet zo heel gek dat juist Die Anseltaler het kloppende en muzikale hart is van de Alpenshow AUF GEHT’s.
SÄNGERIN SYLVIA vd VEN
Sylvia van der Ven zingt bij Die Anseltaler maar staat ook solo haar mannetje. Op elk Alpen- en Schlagerfest is zij een welkome aanvulling. Dan iets over het blokje ‘meezingschlagers’ dat Sylvia solo doet. Iets van ‘feest der herkenning’ ofzo.


GERT ECKBAUM
Gert Ekkelboom is eigenlijk een wandelend eenpersoonsorkest. Maar in Auf Geht’s laat hij zich van de allerbeste kant zien als trompettist. Als pure liefhebber van Schlager- en Volkstümliche muziek weet Gert wat er te koop is en precies de juiste snaar te raken. Polka? Prima! Of  iets van James Last? Ook goed!


AUF GEHT’S SHOWBALLET
Uniek aan onze show is dat we een lokale ballet- of dansschool de kans geven met ons mee te doen. Ruim voor een show nemen wij contact op en zorgen ervoor dat de goede muziekstukken gestuurd worden. Na het instuderen bieden we het showballet onze soundcheck als laatste repetitie aan waarna we er samen voor gaan. En uiteraard doen de dames en heren ook weer mee tijdens de grosse Finale (Sierra Madre). Een bewezen succesformule met alleen maar blije gezichten!


DE PRODUCTIE
Auf Geht’s is een podiumproductie van Twinxx, in samenwerking met het Oostenrijks Toeristenbureau. De mannen en vrouwen van Twinxx zorgen voor de complete podiumaankleding, voeren de regie over de show en (last but not least) zorgen ze voor de special effects. Twinxx doet ondermeer festivals als de Zwarte Cross en ze staan bekend als de ‘Producent van de glimlach’. En dat is de reden waarom ze bij ons altijd met de neus vooraan staan.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het boeken van deze avondvullende alpenmuziekshow AUF GEHT'S

 

Musikalische Grußen,
Startup Events