Beethoven

In de ruim 12 jaar dat Beethoven nu bestaat, heeft de band nooit stilgezeten. Elk jaar weer heeft zij zich verder ontwikkeld, altijd vernieuwend en trendsettend. Zo staat Beethoven inmiddels al vele jaren aan de top van het nationale en internationale entertainmentcircuit. Uniek aan Beethoven is, dat ze werken met maar liefst vier leadzangers, met elk hun eigen sound en stijl. Zij wisselen elkaar af op het podium, zodat er steeds iets nieuws gebeurt op het podium en een optreden altijd verrassend is en nooit verveelt.

 

Door hun repertoirekeuze kunnen ze een zo groot mogelijk publiek aanspreken. Het wordt dan ook met zorg uitgezocht en samengesteld. Zo spelen ze absoluut de nieuwste songs uit de Hitlijsten. Daarnaast spelen ze het beste van de Nineties en de gabbermuziek van de Happy Hardcore-tijd. Ze mixen Old-school Hip-Hop met hedendaagse rap, gaat het dak eraf met lekkere Nederlandstalige liedjes en stampende feestmuziek en hebben ze fantastische Bubblin-medleys. Als klap op de vuurpijl sluiten ze af met een dance-serie die een ware Sensation White party op gang brengt.  Beethovens grootste kracht is echter dat men niet werkt met vaste setlists, maar dat ze vanaf het podium hun publiek en de sfeer scannen en daar hun repertoire ter plekke op aanpassen.

 

Naast een onuitputtelijk repertoire is ook het showelement bij Beethoven erg belangrijk. Ze hebben een zelf ontwikkelde, verrassende podiumopstelling waarbij ze gebruik maken van de allernieuwste LED technieken, Ledwalls, bewegend licht en rgb ledstrips .Er worden op deze Ledwalls, clips, zelfgemaakte filmpjes, meezingteksten, en sfeerbeelden getoond.

 

Beethoven is very much alive and kicking en de magie van de band straalt als nooit tevoren. Door haar nooit aflatend enthousiasme, haar ervaring en professionaliteit, maakt de band elk feest tot een groot succes, waar nog lang over zal worden nagepraat. 

 

Beethoven boeken voor uw feest of evenement! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bekijk videoclip Beethoven Rocks 

 

 

 

Bekijk live optreden Beethoven Rocks - Hello