Boulevard

 

Een band dat het publiek in tal van discotheken, zalen en feesttenten in verbazing achterliet. Een band met een perfect geoliede show. Met een repertoire dat staat als een dijk. Boulevard is een band die constant vernieuwing nastreeft. Het inspelen op de wensen van het publiek staat centraal bij Boulevard.


Boulevard staat voor kwaliteit, aanstekelijk enthousiasme, zijn vernieuwend en actueel, maar gaan óók terug in de tijd; dit deden ze ook met hun spraakmakende show “The Hitstory” welke nog steeds op verzoek gespeeld wordt.

De zeer ervaren, 3 spetterende zangeressen en 4 topmuzikanten zorgen voor een onvergetelijke avond met hun ijzersterke Mash-Up’s, popklassiekers, hedendaagse hits en een ruime dosis ervaring om elk publiek te bespelen.
 

Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet Boulevard een ieder aan zich te binden en heeft Boulevard steeds weer in no-time de klik met het publiek gemaakt.

 

Een avond Boulevard biedt voor elk wat wils, werkelijk alles komt aan bod en niets is te dol.

 

Niet voor niets draait de band al ruim 20 jaar mee aan de Nederlandse top en heeft de band volledig terecht het predicaat "meest veelzijdige coverband van Nederland" verdiend.

 

 

Bekijk live optreden Boulevard