De Evening Stars

De Evening Stars is een band die al meer dan 45 jaar in Noord- en Oost Nederland aan de weg timmert en dat doen ze nog steeds met hezelfde enthousiasme. Door de veranderingen die zijn ontstaan eind 2017 heeft de band besloten om als vijftal verder te gaan. De band bestaat nu uit 3 muzikanten en twee bandleden voor licht en geluid. Stoffer en Jeannette staan nu al weer meer dan 20 jaar samen op het podium en Erik is daarbij gekomen op de drums. Martin verzorgd al meer dan 30 jaar het geluid van de band die inmiddels wordt bijgestaan door Wilfed die het licht verzorgd.

 

De band De Evening Stars is in de begin jaren 70 opgericht door Reinhard Smit en Stoffer Otten.        

Rein is 17 September 2017 overleden, hij is 66 jaar geworden.

 

De Evening Stars brengen hun eigen nummers nog altijd met dezelfde sound zoals ze destijds zijn opgenomen. Ze zijn er dan ook best trots op om na een optreden te horen dat het net zo klinkt als wanneer men thuis naar hun cd's luistert.

 

Optredens

De Evening Stars zijn uniek omdat ze één van de langst bestaande bands zijn die constant hebben doorgespeeld voor bruiloften, meezing- en de piratenfeesten, bedrijfsfeesten en dorpsfeesten met o.a. "Onze poes en Buurmans Kater" en "Oh wat een Mooie Tijd" enz.


Door de lange samenwerking hebben ze een breed repertoire met o.a. een countryset opgebouwd. En voor de piratenfeesten is er een speciaal repertoire gemaakt, die ook net als de rest steeds weer wordt vernieuwd. Wanneer wij horen "dat was weer een ouderwets feest" zijn wij tevreden.

 

Boeken

De Evenings Stars zijn ook te boeken als "De Evening Stars Act" met al hun bekende hits. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het exclusief boeken van De Evening Stars bij Startup Events.


De Evening Stars "altijd feest of niet soms".