De Magic Show Band

 

Wanneer u op zoekt bent naar een superband met nog echte live muziek voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement, dan is De Magic Showband de band voor u. Het is een ervaren, vooruitstrevende allround- band, van hoog niveau, met zeer getalenteerde muzikanten, vol spetterend blaaswerk, en een swingende show vol spektakel.

 

Door hun muzikale verleden hebben zij hun sporen ruim verdiend. De leden zijn op jonge leeftijd het muzikanten-leven ingestapt. De Magic Showband is een veelzijdige band met een zeer gevarieerd repertoire. De grote kracht van deze band is dat zij een variatie aan klankkleuren hebben. Deze enthousiaste jongens zorgen voor een meer dan geslaagde happening.

 

De Magic Showband is de coverband die de bekende dance classics en soulnummers uit de Seventies, Eighties & Nineties in een spetterende live show brengt, waarbij er genoeg ruimte overblijft voor eventueel het Hollandse lied. De Magic Showband past zich aan aan uw feest. Opvallend is de frisheid van de muziek en de wijze waarop de klanken tot leven worden gebracht. Tal van instrumenten en stemmen verrijken als een magic touch uw feestavond.


Deze band is het bewijs dat een orkest professionaliteit, uitstraling en een flinke dosis feest lust kan combineren. De Magic Showband behoort al jarenlang tot een van de beste orkesten van ons land. Dit All Round showorkest weet van elk optreden een groot feest te maken. Door hun brede repertoire en gevoel voor muzikaliteit brengt de Magic Showband ieder feest naar een hoog muzikaal niveau. De diversiteit aan instrumenten en stemgeluiden geven letterlijk en figuur de Magic Touch aan uw feest. Of het nu om een personeelsfeest, jubileum, presentatie of discotheek gaat, de Magic Showband weet door hun jarenlange ervaring altijd een show neer te zetten die staat als een huis!

 

De Magic Show Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Bekijk videoclip De Magic Show Band - Lately