Empire

 

De kracht van EMPIRE is de variatie in hun repertoire. De zeven bandleden delen de liefde voor muziek met het publiek en daarom spat het enthousiasme ervan af. Richard (bas), Bart (gitaar / percussie), Tom (drums), Jurgen (toetsen), Vincent (zang), Rosanne (zang) en Arjan (gitaar) spelen het dak van iedere gelegenheid. De show van EMPIRE bevat een spectaculaire lichtshow en zit boordevol special effecten zoals confetti, streamers en stage-flame vuur effecten!


Tijdens de halve finale van ‘The Clash of the Coverbands 2016’ pakte de succesvolle band het duizendkoppige publiek, in de tot de nok gevulde Amsterdamse poptempel Paradiso, hoorbaar in en keerden de bandleden, als winnaar van de Benelux Semi-Final huiswaarts met de welverdiende publieksprijs. Tijdens de grote Benelux Final liet EMPIRE horen waarom zij zoveel coverbands achter zich lieten tijdens de vele voorrondes; een verdiende derde plaats was het resultaat van een spectaculaire show in het Klokgebouw in Eindhoven!


De recensies waren lovend:
“Zowel tijdens de regionale finales in Poppodium Metropool in Hengelo als tijdens de Benelux Semi Final in Paradiso en de Grande Finale in Eindhoven liet EMPIRE overtuigend horen zich ontwikkeld te hebben tot een absolute topband. De band mag met recht gerekend worden tot de top van Nederland. In de Benelux Grande Finale speelde EMPIRE op een technisch hoog niveau, met goede sounds en vooral een sterke repertoirekeuze zorgden voor een overtuigende show en boeiend optreden met een hoog entertainmentgehalte dat terecht werd beloond met een derde plaats bij de publieksstemmen! (John van den Borne – The Clash of the Coverbands 2015-2016)


Een optreden van EMPIRE is dan ook een feest der herkenning. De hits van nu en klinkende klassiekers wisselen elkaar af en nodigen uit tot meezingen en feesten. Een band die past op elke gelegenheid. Of het nu een afgeladen feesttent is of een bruiloftsfeest, EMPIRE laat het publiek genieten. Een feest voor jong en oud!


EMPIRE moet je zien!

 

Empire boeken voor uw evenement of feest? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor de exclusieve boekingen van Empire bij Startup Events.

 

EMPIRE  coverband - Promo 2018