Erwin Weitering

 

Erwin Weitering, een gewone maar ook een gezellige, volkse jongen met een grote passie voor de Nederlandstalige muziek! Erwin is al een geruime tijd actief binnen Nederland muziekland.  Ruim 10 jaar geleden begon Erwin zijn carrière samen met een zangeres als ‘Duo Eem Aans’, een duo wat op de bühne eigen nummers bracht in het Groningse dialect! Ongeveer 5 jaar geleden startte Erwin het ‘Duo Erwin & Annemiek’. Hier zijn een tweetal Nederlandstalige singles uit voortgekomen welke zeer goed opgepakt werden door de piratenzenders!


In 2018 begon Erwin aan een succesvolle solocarrière, en bracht hij het nummer ‘Kijk maar Vooruit’ uit. Daarmee sloeg deze sympathieke zanger de spijker op de juiste plaats, want het nummer verspreidde zich al snel door alle RTV-stations in Nederland en België! Uiteraard smaakte dit naar meer en bracht Erwin nog 4 andere producties uit zoals; ‘Leef het Leven’, ‘Een Liefde zoals jij’, ‘Jij bent te Gek’ en de kroegenkraker ‘Hey, Hey, Ga Je Mee’! Een geweldige meezinger en uptempo nummer, waar hij 2018 zeer succesvol mee afsloot.


Erwin is zeker geen onbekende meer in de artiestenwereld! Hij heeft een grote fan-schare achter zich staan, waar hij zelf mega trots op is. Ook weten steeds meer evenementen en- festivalorganisatoren en café/zaaleigenaren Erwin te vinden!

 

Erwin Weitering boeken

“Er is geen feest als Erwin Weitering niet is geweest” aldus Erwin zelf, die zeker niet bang is om een feestje te bouwen en vol enthousiasme, iedereen mee te nemen op zijn muzikale reis tijdens zijn altijd gezellige en feestelijke optredens!

 

Erwin Weitering boeken voor uw evenement of feest? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid voor het exclusief boeken van Erwin Weitering bij Startup Events.

 

Erwin Weitering - Hey Hey, ga je mee