Havenzangers 2.0

Na het uiteen vallen van de Havenzangers gaat Willem Mulder in 2007 solo verder en brengt hij zijn eerste solo cd ‘Een gouden ster’ uit. In 2008 komt hij op het idee om een duet op te nemen met zijn zoon. Hun eerste optreden in de Nacht van Oranje in de Rotterdamse Ahoy wordt meteen een groot succes. Nederland was een nieuw feestduo rijker; Mulder & Mulder.

 

De eerste hits van het duo waren: “Cheerio” en “Alarmfase Rood“. Deze twee hits stonden vele weken in de hitparade en zorgden ervoor dat Mulder & Mulder een plek veroverden op de Nederlandse podia. Mulder & Mulder brengen feestelijke muziek dat muzikaal zeer goed in elkaar zit.

 

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest-meesters van dit moment en zijn ze na zoveel hitsingles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze jong en oud keer op keer te verrassen tijdens hun optredens. Het is een feest voor iedereen. Mulder & Mulder staat garant voor een spetterend optreden.

 

In 2013 komen de heren met een nieuwe plaat: “In de hemel is geen bier” Een oud nummer van Dorus (Tom Manders) dat in een nieuw, hedendaags jasje is gestoken

 

Mulder & Mulder boeken voor een optreden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

 

Bekijk videoclip Mulder en Mulder - In de hemel is geen bier