Jeroen Stevens

 

Als kind wilde Jeroen Stevens liever acteur worden, maar nadat hij op het 25 jarig huwelijksfeest van zijn ouders het lied ‘Ongelijke Strijd’ van  Grad Damen zong was het duidelijk dat Jeroen Stevens een heel andere richting op zou gaan. De reacties hierop waren positief en waren een aanzet tot de eerste stappen in de showbizzwereld.


In september 2005 werd hij in  contact gebracht met Wout van der Lei en werd het lied "Ongelijke Strijd" opgenomen. Echte ambities om als zanger door te gaan had hij op dat moment nog niet totdat hij in 2006 gevraagd werd voor een optreden. Dit optreden was zo succesvol dat Jeroen besloot om serieus verder te gaan als zanger. Zijn tweede single ‘Voel je steeds in mijn Hart’ werd in september 2007 uitgebracht en hierna volgden vele optredens waar Jeroen voor werd gevraagd waaronder o.a. RadioNL Zomertoer en het Mega Piraten Festijn (MPF).


Het repertoire van Jeroen Stevens is Nederlandstalig waarbij feestnummers geraffineerd worden afgewisseld met melodische nummers en eigen werk. Tegenwoordig richt hij zich volledig op zijn muzikale loopbaan, zo vierde hij zijn 10 jarig jubileum in april 2016 en tekende hij een mooi platencontract. Na 10 jaar kan hij terug kijken op een leuke tijd, en kijkt hij ook vol goede moed naar de toekomst daarbij houdt hij zich vast aan zijn motto; ‘Keep The Spirit And Stay Strong.

 

Jeroen Stevens boeken voor uw feest of evenement? Informeer vrijblijvend naar mogelijkheden voor het boeken van Jeroen Stevens.

 

Jeroen Stevens - Hart van een Engel