Maico

De carrière van deze Enschedese zanger begon tijdens het carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn geweldige zangprestatie en goede performance. Het leven man Maico stond al van jongs af aan in het teken van de Nederlandstalige muziek.

 

Een talentenjacht, die hij won, versnelde de muzikale toekomst, inmiddels heeft Maico al vele eigen singles uitgebracht. ‘Liefde is een virus’, ‘Zoveel moois’, ‘Jij’, ‘Zij houdt nog steeds van hem’, ‘Morgen, ‘Jij bent mijn nummer 1’, ‘Ik wil weer met je dansen’, ‘Lach, leef en geniet’, ‘Je bent er één uit ’n miljoen’ Een Nieuw Begin’ Wanneer Dans Je Eens Met Mij’ We Doen Nog Een Drankje’ worden nog veel gedraaid op de Nederlandse en Belgische radiostations.

 

Maico boeken doe je bij Start Up Events.

 

Maico  treedt inmiddels veel op en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling. Een optreden van Maico bestaat uit een mix van bekende Nederlandse covers en feestnummers, afgewisseld met eigen nummers. Zo zet Maico elke feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop!

 

Maico boek je exclusief bij Startup Events

Voor meer informatie over een optreden van Maico neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de exclusieve boeking van Maico.

 

Zie ook:
www.zangermaico.nl
www.instagram.com/maicoofficial

 

Maico - Geef Niet Op (officiële videoclip)

 

 


Maico - Zoveel Meer (officiële videoclip)

 

 

 

 

Maico - Het Is Weer Weekend (officiële videoclip)

 

 

 

Maico - We Doen Nog Een Drankje (officiële videoclip)

 

 

 

Maico - Wanneer Dans Je Eens Met Mij (officiële videoclip)

 

 

 

Maico - Je Bent Er Eén Uit 'n Miljoen (officiële videoclip)