Mike en Colin

 

Eind 2007 ontmoeten Mike en Colin elkaar op een feest van Mike's ouders en ontdekken zo hun gezamenlijke passie voor het zingen en doen samen spontaan een paar liedjes.

 

De hartverwarmende reacties op hun harmonieuze geluid schreeuwde om een vervolg en later in 2008 was de vorming van Mike & Colin een feit.

 

Na een drukke tijd van succesvolle optredens in het land besloot het tweetal om een zelfgeschreven demo naar verschillende platenmaatschappijen op te sturen. De snelle reactie van NRGY Music heeft geleid tot de release van hun eerste CD-single getiteld "Zo moet het blijven" op 1 juni 2009. De titel is een Nederlandse cover van de grootste 'airplay-hit' van Duitsland van de afgelopen jaren van 'Ich & Ich'. De muziek van deze track geeft helemaal de smaak van de beide heren weer, nl. een pop/rock sound met een Nederlandstalige tekst, een combinatie die niet veel gebruikt wordt in Nederland en die de richting aangeeft waarin dit duo zich gaat bewegen.

 

 Begin november 2009 komt het duo met hun 2e single. Een lekker vrolijk uptempo nummer genaamd: ‘Jij'. Dit nummer behaalde de 40e positie in de Mega Top 100 en wordt in velen kroegen in Nederland gedraaid. De videoclip van de single ‘Jij' wordt uiteindelijk vaak op TMF uitgezonden. Begin juni 2010 is het zo ver, Mike & Colin komen met hun 3e single. Dit nieuwe nummer, waarvan het origineel uit Zuid - Afrika komt, is gemakkelijk mee te zingen en is wederom een aanstekelijk uptempo nummer. De nieuwe single gaat door het leven onder de naam: 'Alles is Top'.

Op 29 september 2011 winnen Mike & Colin de Buma NL Award 'Beste Nieuwkomer 2011'

 

Mike en Colin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Bekijk videoclip Mike en Colin - Wat is ze mooi