Harrie van Ham - Marc & Dave - gaat Solo

31-08-2017

Harrie van Ham, de zanger uit Brunssum die tussen 1976 en 2011 furore maakte als de helft van Marc & Dave, werkt aan een flitsende comeback onder de nieuwe artiestennaam, Michael Dylano, en is per 1 september 2017 exclusief te boeken bij Startup Events.

 

Marc & Dave toerden 35 jaar lang met veel succes door Nederland, Duitsland en Belgie. Ze hebben met de groten der aarde opgetreden, en waren overal graag geziene gasten totdat het duo in 2011 is gestopt. Een paar jaar geleden trad de zanger Harrie van Ham solo op in Brunssum. De zaal ging compleet uit zijn dak en dit betekende het begin van een nieuwe solo carrière voor de zanger. Met de initialen van Marc en Dave creërde Harrie van Ham zijn nieuwe artiesten naam: Michael Dylano.

 

Een nieuwe carrière, nieuwe singles, onvervalste Schlagers. Zijn laatste Duitstalige single "Liebling" is goed ontvangen. Rond 16 september 2017 komt de nieuwe single uit: '(Du bist die) Nummer Eins', een nummer met hit potentie volgens de mensen die het nummer reeds gehoord hebben.

 

 

 

Michael Dylano is met 35 jaar muzikale ervaring, wilskracht, vastberadenheid en positieve energie, er helemaal klaar voor om er vol voor te gaan.