Jan en Zwaan in een Nieuw Jasje

04-03-2020

Het succesvolle duo Jan en Zwaan was een veel gevraagd duo op vele feesten door heel Nederland. Wie kent niet de klassieker 'Het Dorpsfeest' van het legendarische duo Jan en Zwaan. Dit liedje werd een grote hit en mag gerust een klassieker genoemd worden. Samen stonden ze 49 jaar op de planken, waarna Zwaan ernstig ziek werd. Helaas overleed Zwaan op 21 oktober 2010, waarna Jan een periode van rust heeft opgezocht.

 

Jan en Hennie brengen muziek van Jan en Zwaan weer tot leven

Gelukkig is Jan nu weer volop actief in de muziekwereld, en met zangeres Hennie Dogger naast zich, is hij helemaal terug op het podium.  Op muzikaal en persoonlijk gebied hebben ze vele raakvlakken en vormen ze een perfect en muzikaal duo. Ze hebben inmiddels vier nieuwe singles op naam staan en zijn bezig met een album, welke dit jaar nog zal uitkomen. Op dit album staan bestaande nummers van Jan en Zwaan, maar ook nieuwe nummers die geschreven zijn door Hennie.

 

Tijdens hun optreden komen alle hits van Jan en Zwaan voorbij. Deze gouwe ouwe nummers blijven ongekend populair en worden altijd enthousiast meegezongen door jong en oud publiek.

 

Jan en Hennie exclusief boeken bij Startup Events


Vanaf heden zijn Jan en Hennie exclusief te boeken bij Startup Events. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het exclusief boeken van Jan en Hennie bij Startup Events.