Oktoberfest mit der Anseltaler

10-07-2018

Op zoek naar de perfecte invulling voor uw Oktoberfest? De Anseltaler spelen op elk Oktoberfest gegarandeerd het dak eraf en zorgt met een spectaculair optreden steeds weer voor een groot Oktoberfest festijn.

 

De kracht van de Anseltaler is dat zij een heel breed (oktoberfest) repertoire hebben en daardoor eenieder kunnen bedienen! Van Helene Fischer, tot omgebouwde Popnummers in Oberkrainer stijl en typische Schlagers; alles komt voorbij! Als u dus een Duitse feestband zoekt, die zowel landelijk, maar ook internationaal vol gas, conditieslopend en met veel " gaudi " hun kunnen heeft mogen tonen, dan bent u bij de Anseltaler aan het goede adres.

 

Met een jarenlange ervaring voelen de bandleden de sfeer van elk feest perfect aan en weten ze van elk evenement steeds weer een groot feest te maken, waarbij professionaliteit en gezelligheid altijd op de voorgrond staan.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Startup Events voor het exclusief boeken van de Anseltaler voor een onvergetelijk Oktoberfest.