Stampvast - Nieuw en Exclusief bij Startup Events

14-01-2020

Stampvast is terug op het podium en exclusief te boeken bij Startup Events.

 

De roemruchte Volendamse formatie Stampvast had begin jaren negentig landelijk succes met de single 'Mooi Volendam' en het gelijknamige album. De daaropvolgende singles 'Alle Koeie', 'Straatmuzikant' en 'Over 100 Jaar' versterken haar reputatie als DE feestband van Noord-Holland. Stampvast werd gevraagd als headliner op vrijwel elke kermis in de provincie en de bruiloft agenda stroomde vol. Vanuit Noord-Holland veroverde Stampvast in de daarop volgende jaren ook de zalen en harten van de rest van Nederland.

 

Stampvast dampend terug op het Podium

 

Nadat zanger Kees Plat in 1998 uit de band stapte, veranderde de band zijn naam in La Stampa en ging onverdroten door met optreden. De populariteit van de muziek van Stampvast bleef echter in heel Nederland onverminderd voortduren. De bandleden werden zeer regelmatig benaderd voor een reuni. Anno 2019 was het dan eindelijk zo ver: op 23 november 2019 zag de band opnieuw het licht tijdens het eerste optreden in een uitverkochte feesttent in Dedemsvaart.  

 

 

 

Nog altijd ongekend populair

 

Kees, Jaap en Jorrit speelden de sterren van de hemel en genoten van de terugkeer van hun oude band op het podium. Dat onze muziek na al die jaren nog zo populair is en zelfs luidkeels wordt meegezongen door de jeugd had ik nooit durven dromen! sprak zanger Kees Plat na afloop. 

 

De succesvolle terugkeer van Stampvast op het podium smaakt naar meer. De band is nu weer volop te boeken via Dries Santing van Startup Events.