TOLL - Ein Fest der Anerkennung

19-08-2019


TOLL is vanaf heden exclusief te boeken bij Startup Events!

 

TOLL is DE sprankelende Duitse hits coverband van dit moment, die vol energie, passie en enthousiasme, een feeststemming creëert om op te dansen en mee te zingen. Gewapend met een zeer breed repertoire vol classics en de meest actuele Duitse hits spelen zij in energieke sets alles live! Hierbij is het muzikale niveau indrukwekkend, het tempo overdonderend en de publieksparticipatie hoog.

 

Alle Duitse hits komen in een wervelende show voorbij. Een uniek concept met een hoog feest gehalte en live-beleving. TOLL zorgt ervoor dat er geen feest onbesproken blijft. Vandaar de slogan: 'Toll - Ein Fest der Anerkennung'.

 

TOLL speelt standaard met een super zangeres en super zanger, een heartdriven gitarist, een funky toetsenist, een absoluut groovende bassist, en een mega strakke drummer, allen ervaren muzikanten, die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de jazz, pop, blues en rock.

 

TOLL wordt in haar show versterkt door een geluidsbedrijf, dat zorgt dat de band in al haar muzikale facetten volledig tot haar recht komt. Natuurlijk verzorgt dit professionele bedrijf ook een op maat gesneden lichtshow.

 

Party garantiert!

 

TOLL boekt u exclusief bij Startup Events.