PinkTime

PinkTime, de meest authentieke recreatie van een van de beste vrouwelijke artiesten van vandaag. Zangeres Danielle gebruikt de krachtige vocale technieken en maniertjes afwisselend van een diva en dan weer een rockbitch en laat je denken dat je aan het luisteren en kijken bent naar de echte Pink.

 

Pink heeft verscheidene recordbrekende wereldtours uitverkocht en werd bekend als een van de beste vrouwelijke live artiesten. Ze heeft dan ook een enorme share trouwe schare fans. PinkTime is de enige Nederlandse Pink tribute. En op dit moment De Tributeband waar iedereen het over heeft.

 

PinkTime trekt een heel breed publiek waaronder ook veel mannen, al komen ze daar pas later op de avond voor uit. PinkTime staat er garant voor dat elk optreden eindigt in een super feest, mede dankzij de supperstrakke band die er achter staat, met muzikanten die al jaren in de muziekindustrie meedraaien. PinkTime kan geboekt worden op: Festivals, Evenementen, Nachtclubs, TributeNights, Hotels en Vakantieparken.

 

PinkTime boeken voor uw evenement? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.