Rockstieren

 

In 2011 zijn deze geelzwarte feestrockers voor het eerst losgelaten in het wild. Gelijk vanaf het begin werden ze een populaire band in de feesttenten op het platteland in Noord en Oost Nederland. De luchtgitaren waren niet aan te slepen. Inmiddels hebben ze honderden optredens achter de rug en hebben alle hoeken van Nederland gezien en overal zagen ze het publiek van jong tot oud uit hun dak gaan. Gillende en springende meiden, dromende moeders en stoere rockers, ze rocken allemaal mee op de vrolijke energie die van het podium spat. De geelzwarte FEESTROCKERS verrassen het publiek elke keer weer met uitsluitend herkenbare hits die iedereen kan meebrullen. Ze maken er gegarandeerd een groot feest van en zorgen ervoor dat de bieromzet flink stijgt.


De Rockstieren spelen klassiekers uit de jaren zestig en zeventig, hits uit de jaren tachtig en negentig, toppers uit het eerste decennium van dit millennium en natuurlijk hedendaagse hits. Evergreens, boerenrock, feesttententoppers, piraten hits, Engels-, Nederlands- en zelfs enkele Duitstalige nummers komen voorbij in een show vol spektakel. Ook hun eigen geschreven nummers zijn pakkende meezingers die op elk feest goed scoren.

De vijf hardwerkende ouwe rockers zijn altijd strak gekleed in uitsluitend geel/zwarte kleding. Ook het geluid is altijd professioneel verzorgd en wordt gecombineerd met een oogverblindende lichtshow. Er kan worden gekozen voor een avondvullende show of een korter optreden, op bijvoorbeeld een festival. De Rockstieren hebben in een zeer korte tijd een goede reputatie opgebouwd met optredens in voorprogramma’s van o.a.:  Kensington, Normaal, Mooi Wark, The Heinoos, Bokkers, Old Nijs en BZB.  Ze zijn de ideale opwarmer voor de hoofdact van een evenement. De Rockstieren hebben meerdere keren bewezen dat ze grote evenementen van 3000 tot 5000 man ook prima aan kunnen.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid voor het boeken van de Rockstieren.

 

Promo - Rocken met de Stieren!

 

 
 

De Rockstieren - Later is al lang begonnen.

 
 
 

De Rockstieren - Zoas de klokke thuus tikt.