The Groovy Bears

 

Miss Monica is de uitermate stressbestendige manager van The Groovy Bears. Onder haar leiding bestormen zij de hitlijsten en reizen zij door heel Nederland.

 Na jaren oefenen, ploeteren, zweten en repeteren is deze nieuwste popsensatie voor de jeugd (tussen 3 & 10 jaar) er helemaal klaar voor.
 

De bandleden bestaan uit:


Bubba is de altijd opgewekte en zeer sportieve gitarist van de band. Zijn zeer lage stem geeft een heel herkenbaar geluid.

Kelvin is humorist en keyboardspeler van het viertal. Ik heb mijn handen vol aan deze energieke beer.

B-BoB heeft na heel wat omzwervingen zijn plek gevonden binnen The Groovy Bears. Dat het hier om een ruige beer gaat kun je aan zijn kleding en navelpiercing duidelijk zien. Op zijn drums is B-Bob de absolute alleskunner.

Shirley is een zangeres met een dijk van een stem. De hoogtes die zij bereikt zijn maar voor weinige weggelegd. Haar kleding is zeer trend bepalend en haar kapsel is voor menig kapper een uitdaging.

De groep brengt naast eigen liedjes ook covers van bekende dance-nummers, grote hits van T-Spoon, Backstreet Boys en Vengaboys, voorzien van een Nederlandse tekst. Liedjes van The Groovy Bears zijn altijd vrolijk en dragen ook nog een boodschap uit.

Overal waar The Groovy Bears optreden wordt het een groot kinderfeest

 

 

Bekijk videoclip The Groovy Bears