TRIPLE 3

 

Triple 3 is een veelzijdig trio, bestaande uit twee ervaren muzikanten en een ervaren zangeres. Miranda Snijders de zangeres van dit trio staat met veel passie en enthousiasme op het podium en heeft een jarenlange ervaring in de country scene en top 100 circuit. Toetsenist Geert Borchers, geen onbekende in het vak, maakte deel uit van verschillende formaties en heeft een zeer veelzijdig stemgeluid. Samen met gitarist Jan de Vrieze, onder andere bekend als producer, arrangeur en sessie gitarist, vormen ze een uniek trio waarbij hun gezamenlijke muzikale ervaringen, een mooi en pakkend geheel vormen.

 

De muzikale nadruk wordt op pakkende liedjes gelegd die variërend van top 100….jaren 60/70/80 Country, Nederlands en schlagermuziek. Hierdoor is Triple 3 breed inzetbaar en kunnen ze goed inspelen op de situatie en de sfeer van uw evenement. Tevens wordt het geluidsvolume naar ieders wens aangepast!


Nederlandstalige avonden, countryavonden en jaren 70/80/90 avonden, klein of groot? Triple 3 is de ideale muzikale invulling voor uw feest.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het exclusief boeken van Triple 3 bij Startup Events