A La Carte

 

A La Carte was een van de eerste meidenbands ooit. Opgericht in 1979 - Patsy, Denise en Jenny zorgden voor een continue aanwezigheid in de hitparade. Hun eerste single "When The Boys Come Home" werd uitgebracht in maart 1979. In hetzelfde jaar in oktober werd de tweede pakkende single "Doctor, Doctor, Help Me Please" uitgebracht met de line-up Patsy Fuller, Jennifer Renshaw en Denise Distelle.


In 1980 vindt er één vervanging plaats: in plaats van Denise Distell kwam Katie Humble. A La Carte lanceerde in maart 1980 een nieuwe single - een coverversie van Manfred Manns superhit "Do Wah Diddy Diddy" uit de jaren 60, gevolgd door hun eerste LP "Do Wah Diddy Diddy". De volgende single - "Ring Me, Honey" werd uitgebracht in september van hetzelfde jaar.


In januari 1981 werd de line-up van de band gewijzigd en brachten Jennifer Renshaw, Linda Daniels en Joy Martin een nieuwe single uit "You Get Me On The Run". Samen brachten ze het album "Viva" uit.  In 1981 lanceerde de groep de single "Jimme Gimme Reggae", de titelsong was de nieuwe versie van die van het eerste album en het volledig nieuwe nummer - "Lightyears Away From Home" stond op de achterkant. In 1985 verdween A La Carte van het podium vanwege de afnemende vraag op de muziekmarkt naar de vrouwelijke acts en vice versa.

 

A La Carte is Back


In 2017 werd A La Carte herenigd in de originele line up ter gelegenheid van hun 40-jarig jubileum en deed A La Carte met groot succes een reünieshow in Estland. Op basis van dit succes werd er besloten om toch weer live op te treden in Europa.


A La Carte exclusief boeken


Voor meer informatie over een optreden van A La Carte neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de exclusieve boeking van A La Carte.