Gespecialiseerd in het organiseren van evenementen

Evenementen wijn 2

Of het nu een om een festival, bedrijfsfeest of een opening  gaat, voor ieder evenement bedenkt Startup Events B.V. een origineel en professioneel concept. Met uw bedrijfsprofiel als uitgangspunt en open te staan voor uw wensen en ideeën wordt er door ons een totaal concept gecreëerd, afgestemd op uw doel en doelgroep. Een goed georganiseerd evenement is opgebouwd uit een aantal belangrijke elementen zoals: thema, locatie, entertainment en catering.

 

Thema:


Wij kunnen elk evenement een thema meegeven, zoals bijvoorbeeld: Puur Hollands, Swingend back 2 the Sixties/Seventies, Black & White, Carribean, Après Ski Party en elk ander idee dat u graag feestklaar wilt laten arrangeren. Wij maken geheel vrijblijvend een voorstel voor u op maat, aangepast aan uw wensen en aan het gewenste thema.

 

Locatie:


Net als de catering en entertainment is ook de juiste locatie essentieel voor het slagen van uw evenement. Wij besteden daarom extra aandacht aan het selecteren van de juiste accommodatie. Er wordt gezocht naar een locatie met de passende sfeer, grootte, afgestemd op uw budget. Uiteraard kan uw eigen bedrijfsruimte ook worden omgebouwd tot een passende accommodatie. Een professioneel team van decorbouwers en inrichters ziet het als een uitdaging om het oorspronkelijke karakter van een ruimte te integreren in een ontwerp voor uw eigen evenement.

Entertainment en special effect:

 

De muzikale invulling van uw evenement is zeer bepalend voor de sfeer van uw feest. Ook op dit vlak hebben wij vele connecties, die wij inzetten bij het organiseren van boven genoemde evenementen. Startup-Events onderhoudt contacten met tal van toonaangevende impresariaten. Dat maakt het mogelijk voor elke gelegenheid een programma op maat samen te stellen.

 

Catering:


De catering is als geen ander onderdeel voorbestemd om uw evenement een bijzonder aanzien te geven. Van een exclusief aangekleed hapje bij een gezellige borrel tot een kleurrijk en wonderlijk veelzijdig buffet.

Tevens kunnen wij u adviseren over:


» Communicatie & artwork
» Decoratie, inrichting & branding
» Gebruik van nieuwe media
» Security, EHBO & Hospitality
» Techniek
» Vervoer