Afrojack

 

De uit Spijkenisse afkomstige Afrojack (echte naam: Nick van der Wal) is inmiddels een gerenommeerde naam in de Nederlandse clubscene. Met al vele dancetracks op zijn naam, een veelvoud aan remixen, een eigen platenlabel en een hele lading aan toekomstige releases in de planning is de dj inmiddels wel talent af.

 

In 2008 werd Afrojack echt bekend met zijn eerste top 40 hit. In samenwerking met de Partysquad maakte hij het nummer ‘Drop Down’. De remix ‘Touch me in the morning’en het nummer ‘Take over controll’ die Afrojack samen met Eva Simmons maakte zorgde wederom voor veel bekendheid. In februari 2011 werd het harde werken van Afrojack beloond met een Grammy Award. Deze ontving hij voor de remix van Madonna’s nummer ‘Revolver’.

 

Afrojack's populariteit is internationaal. Hij wordt beschouwd als een geniaal producent en werkt samen met een reeks van internationale artiesten als David Guetta, Diplo, Kid Cudi, Chuckie, Laidback Luke en Steve Angello.

 

Afrojack boeken bij Startup Events


Gerespecteerd door zijn collega DJ's voor zijn productie talent en vaardigheden en geliefd door velen, voor zijn dansvloer bommen en energieke optredens. Afrojack boeken? Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid en  mogelijkheden voor het boeken van Afrojack bij Startup Events.

 

 

Bekijk videoclip Afrojack