Alpenzusjes

 

De party act voor uw Après-ski feest

 

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Drinklied. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee.

 

De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop. Met hun single Zwaai Naar Jou, zwaaien de Alpenzusjes naar jou, zwaai een keer terug! De Alpenzusjes hebben geen sneeuw en aprés ski tent nodig om een feestje te vieren.

 

Show


Met de vrolijke meezingers kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht.  De Alpenzusjes brengen een moderne, feestelijke show met veel interactie, helemaal anno nu! Voor elke feestelijke gelegenheid krijgen Chantal en Kirsten het publiek gegarandeerd ‘ aan de gang’!


Bekend van:
• Winnaar Party Award 2014 Beste Feest Act
• Optredens bij Life 4 You en Utopia
• Nominatie Party Awards 2015 Populairste Party Act
• Hits o.a. Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei, Kontebonke, Macho Hans, Haka en Bergje Op, Bergje Af, Zwaai    Naar Jou, Wienie, Wienie, Sping Op En Neer, Wil Jij De Mijne Zijn, Like A Prayer, Springwals en Drinklied

 

De Alpenzusjes boek je bij Startup Events

 

Voeg de Alpenzusjes toe aan uw evenement want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen!. Bij Startup Events informeren onze medewerkers u professioneel en vrijblijvend over de vele mogelijkheden voor uw feest en het boeken van De Alpenzusjes