André Hazes Jr

 

André Hazes Jr. scoorde op zijn dertiende al zijn eerste nummer 1-hit met 'Bedankt Mijn Vriend', een postuum duet met zijn vader voor het album 'Samen Met Dré'. Na enkele uitstapjes op het gebied van acteren (de musical Kruistocht In Spijkerbroek en tv-soap Onderweg Naar Morgen) en presenteren (Hazes Jr. Uit Z’n Bol voor Sterren.nl) ging hij door in de muziek. In 2013 bracht André Jr. in eigen beheer zijn eerste soloalbum uit. Met singles als het titelnummer "Mijn Beste Vriend" en "Een Laatste Kans" maakte hij de overstap naar eigen, originele liedjes.

 

In 2014 deed hij mee aan het programma De Beste Zangers Van Nederland en scoorde zijn tweede nummer 1-hit met "Ik Leef Mijn Eigen Leven", een nummer van zijn vader. Het programma en die hit gaven André Jr.’s carrière een enorme boost. Platenlabels stonden voor hem in de rij, hij tekende uiteindelijk bij Dino Music. Daar verscheen in 2015 de hitsingle LEEF, een aanstekelijk nummer met bijzondere clip, waar GTST-acteur Bartho Braat een grote rol in speelt. 

 

Een op het lijf geschreven song en uitgebracht door Dino Music. Naast de hoogste noteringen in de hitlijsten is “Leef” volgens de statistieken een van de meest afgespeelde liedjes in de vaderlandse horeca.  De sympathieke Hazes telg is een echte charmeur en steelt de harten van jong en oud. Tijdens het 30 minuten durende optreden zingt André zijn eigen hits maar ook het geliefde repertoire van zijn vader.

 

André’s carrière gaat als een trein:  Zelf kan hij het prachtig verwoorden: “Tot een jaar geleden was ik ‘de zoon van André Hazes’, nu kennen mensen me als André Hazes Jr. Het scheelt één woord, maar dat verschil voelt goed.”

 

André Hazes Jr. boeken voor uw evenement of feest? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Startup Events.

 

André Hazes Jr - Wat Is De Waarheid (360° Video)