Ballon illusie S, M en XL

De ballon illusie act staat voor het ontstaan van iets moois zoals bijvoorbeeld de introductie van een nieuw product, de aftrap van een evenement of de opening van een gebouw. Deze spectaculaire act kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld met een acrobate, een muzikant of een zangeres. Ook uw eigen wensen kunnen erin worden verwerkt. Uiteraard bespreken wij dat graag met u.


BALLON ILLUSIE –Small: Op het podium staat een mysterieuze zwarte kist. Plotseling is een hartslag hoorbaar en begint er bovenuit de kist een ballon te groeien. Deze wordt grootser en grootser. Dan verschijnt er een schim in de ballon. Doordat de ballon nog niet transparant is laat het zich raden wie of wat er in de ballon verschijnt. De ballon loopt weer leeg en het vlies sluit zich rondom een dame (foetus). De dame probeert zich uit het vlies te bevrijden. Dan zwelt de hartslag weer aan en blijft de ballon maar groeien. Deze wordt transparant en een atletische dame is zichtbaar. Zij brengt een verrassende choreografie waarna er een krachtige explosie volgt!

Tijdsduur 1 x ca.06 minuten


BALLON ILLUSIE -Medium De ballonkist staat op het podium en een hartslag is hoorbaar. Een groeiende ballon wordt zichtbaar en er komt rook onder de kist vandaan. Een mooie atletische dame wordt zichtbaar. De ballon sluit zich om haar heen en gevangen in het vlies (een soort foetus) zit zij gevangen in de ballon. Dan zwelt de hartslag weer aan en begint de ballon te groeien. Deze bereikt een diameter van ca. 2 meter en wordt daardoor transparant. De dame in de ballon maakt een verrassende choreografie om vervolgens uit de ballon te ontsnappen (explosie). Slagwerkers rennen op en zetten een dynamisch slagwerk in. Zij gaan gekleed in stalen kleding. De danseressen presenteren een dans van een hoog technisch niveau. Een fakkeldans is zichtbaar en een imposante figuur komt oplopen ‘de man van staal’ Hij bewerkt zijn metalen kostuum op het ritme van het slagwerk en vult het podium met een vonkenregen. Hiermee legt hij letterlijk de laatste hand aan de openingshandeling.

 

Op de eindknal is het mogelijk om 2 kabuki-bursters af te laten gaan. Dit zijn drukvaten die 2 danseressen op hun rug hangen en snippers of slingers de lucht in schieten.

Tijdsduur 1 x ca.10 minuten


BALLON ILLUSIE - XL De ballonkist staat op het podium en een hartslag is hoorbaar. Een groeiende ballon wordt zichtbaar en er komt rook onder de kist vandaan. Een mooie atletische dame wordt zichtbaar. De ballon sluit zich om haar heen en gevangen in het vlies (een soort foetus) zit zij gevangen in de ballon. Dan zwelt de hartslag weer aan en begint de ballon te groeien. Deze bereikt een diameter van ca. 2 meter en wordt daardoor transparant. De dame in de ballon maakt een verrassende choreografie om vervolgens uit de ballon te ontsnappen (explosie). Slagwerkers rennen op en zetten een dynamisch slagwerk in. Zij gaan gekleed in stalen kleding. De danseressen presenteren een dans van een hoog technisch niveau. Een fakkeldans is zichtbaar en een imposante figuur komt oplopen ‘de man van staal’ Hij bewerkt zijn metalen kostuum op het ritme van het slagwerk en vult het podium met een vonkenregen. Een zangstem is hoorbaar en een diva komt oplopen. Zij bereikt in haar aria letterlijk ongekende hoogtes

(4 opties zijn mogelijk om de aria een extra effect te geven)

 

1.) De zangeres stapt op een krachtige windmachine en zingt haar aria in een sterke luchtstroom wat een zeer dynamisch beeld geeft.

2.) De zangeres komt oplopen met een lange witte sleep. Wanneer zij centraal op het podium staat groeit deze sleep uit tot een prachtig effect ‘zo trots als een pauw’

3.) De zangeres verschijnt plotseling in beeld en stijgt, in haar aria, maarliefst 10 meter de lucht in. Hierbij heeft zij een jurk aan in kleurbanieren (bedrijfskleuren) en eventueel een uitrollende welkomsttekst.

4.) De zangeres wordt middels een elektrotakel hoog de lucht in getrokken en haar jurk blijkt een enorm projectscherm!

 

Optioneel: Kabuki bursters (drukvaten op de rug v.d. danseressen
Tijdsduur 1 x ca. 11 minuten

Alle genoemde acts zijn exclusief techniek (licht, geluid en bediening daarvan)

 

Ballon Illusie boeken / inhuren  bij Startup Events

 

Ballon Ilusie boeken voor uw evenement of feest? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Startup Events