Big Nick

Big Nick is een coverband welke geschikt is voor bruiloften, bedrijfsfeesten maar ook voor feesttenten en dancings. Big Nick is een opvallende coverband. Verrassend en fascinerend! Een band die zowel eeuwige krakers als de laatste hits speelt. Een groep met een flinke dosis ervaring én een frisse uitstraling gevormd door muzikanten en vocalisten die zich moeiteloos aanpassen aan elk publiek.

 

Rustig, sfeervol, opzwepend of vlammend: het kan allemaal en voor iedereen! Het maakt de band niets meer uit hoeveel mensen er zijn voor een optreden. Ieder optreden weer weet de band alle aanwezigen compleet uit zijn / haar dak te laten gaan. Met een enorm improvisatie vermogen en ontzettend veel interactie met het publiek heeft Big Nick een leidende rol in het covercircuit. Van de drukke feesttent tot het meest intieme besloten bruiloftsfeest. Het zeer gevarieerde en steeds vernieuwende repertoire biedt voor ieder wat wils, in welke leeftijdscategorie dan ook. Met onvoorwaardelijk enthousiasme, zowel onderling als naar het publiek.

 

Big Nick wordt ondersteund door een prima licht- en geluidshow en werkt met een professionele crew die elk optreden tot in de puntjes verzorgt. De groep onderscheidt zich van veel andere (cover)bands door zijn veelzijdigheid en creativiteit. Extended versions, medleys of mash-ups zorgen voor een ultieme live-beleving. Big Nick een coverband die alles kan spelen.

 

Wil je een wals of veleta dansen? Ga je liever compleet uit je dak met bekende meezingers, pompende springmuziek en avondvullend entertainment? Het maakt Big Nick niet uit, als jij het maar naar je zin hebt. Kortom Big Nick is dé ideale band voor alle kermissen, feesttenten, bedrijfsfeesten en bruiloften. Zij bewijzen iedere keer weer het gelijk van de opdrachtgever dat een optreden ook een echt feest moet worden!

 

 

Big Nick boeken voor uw feest of evenement? Informeer vrijblijvend bij Startup Events.

 

Bekijk live optreden Big Nick - Sex met die kale