Boston Tea Party

Volgens insiders Nederlands beste feestband! Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow dè garantie voor een volledig geslaagd feest! De Boston Tea Party is dé super spontane TOP-feestband van Nederland en volgens insiders Nederlands beste feestband. Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest! Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

 

Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een super feest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. De Boston Tea Party speelt vooral veel op de grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), maar kan ook lekker beesten op studentenfeesten, feest levendig op openbare podia en speelt verder graag op privé-feesten en bruiloften.

 

Een spetterende en knetterende drie mans blazerssectie, een pompende vier man sterke ritmesectie, drie super spontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow. De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

 

De Boston Tea Party is en blijft een compromisloze feestband en zal nooit een brave (begeleidings)band willen zijn. Maar met het bijzondere Boston Tea Party & Friends is het dubbel feest ! Boston Tea Party & Friends is een spectaculaire finaleshow waarin de Boston Tea Party diverse “Friends” live begeleidt. Niet zomaar het standaard repertoire maar een combinatie van verrassende nummers, bijzondere duetten en alles lekker door elkaar heen. Een spetterende spontane show die blijft boeien!

 

De Boston Tea Party boeken voor uw feest of evenement? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Startup Events

 

Bekijk videoclip - feestband Boston Tea Party