Bryan Adams Tribute

 

Met 65 miljoen verkochte albums wereldwijd en diverse nummer1 hits in 40 landen, heeft Bryan Adams een grote aanhang trouwe fans over de hele wereld verzameld. In zowel Nederland als België heeft Bryan Adams met zijn band meerdere malen opgetreden, onder andere in een uitverkocht Ahoy en het Antwerpse Sportpaleis in 2007. Zijn single "(Everything I Do) I Do It for You" werd een wereldwijde nummer 1-hit; zo ook in Nederland, waar het de beste verkochte single van 1991 werd. Daarnaast zijn de nummers “(Everything I do) I Do It For You”, “Summer of 69”, “Run to you”, “Cuts like a knife”, “Heaven” en “Kids wanna rock” in middels gouwe Ouwe geworden die een ieder muziekliefhebber wel kent.

 

BRYAN ADAMS TRIBUTE brengt op professionele wijze hulde aan deze rock-legende, Met een voortreffelijk vermogen om een fantastisch eerbetoon aan de Canadese zanger neer te zetten. Met de charismatische Claus Hassing als leadzanger (finalist Deens Nationaal Songfestival en deelnemer in diverse muziekshows) en een professionele begeleidende band van bekende Deense muzikanten ,is BRYAN ADAMS TRIBUTE een muzikale ervaring die voor zowel de trouwe Bryan Adams fans, als de gewone muziekliefhebber, zeker de moeite waard is.


Een sublieme rockstem....Een buitengewoon professionele band is klaar om zijn stempel te drukken op de muziek van rocklegende Bryan Adams, en daar mee respect te tonen aan een man die zich al bijna 30 jaar in de muzikale top bevindt.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het boeken van Bryan Adams Tribute