Christian Farla

 

Christian Farla is de nr.1 illusionist van dit moment. Onderscheiden met 2 Internationale IMS Merlins Awards voor "Magicians of the Year" & "Magicshow of the Year" , 5 internationale theatertournee's, 3000 shows in Duitsland, 10 miljoen YouTube views en zijn TV optredens met totaal 50 miljoen kijkers behoort hij tot de absolute wereldtop op het gebied van magic & illusieshows. Een performer van het allerhoogste niveau en een rasartiest uit een artiesten familie. Spectaculair, trendy en razendsnel, zo kan de illusionist Christian Farla het best worden omschreven.

 

Op 8 jarige leeftijd begint Christian Farla met goochelen. Zijn opa Piet Farla, zelf goochelaar, doet Christian een goocheldoos cadeau. Met zijn zelfgemaakte trucs treedt hij op voor verjaardagsfeestjes van klasgenootjes en steelt hij de show op locale talentenjachten. Op zijn 11de verjaardag krijgt hij 2 koffers vol met goocheltrucs en repertoire van zijn opa. Christian treedt in zijn voetsporen als hij op 12 jarige leeftijd zijn eerste prijs wint tijdens het junioren Goochelkampioenschappen in theater De Tamboer te Hoogeveen. Christian heeft nu nog maar 1 doel voor ogen, illusionist worden.

 

Inmiddels heeft illusionist Christian Farla zijn naam in het showbizzvak gevestigd. Prestigieuze prijzen als 3-voudig Nederlands Kampioen Illusie, Themeparc Magician of the Year, Grand Prix Henk Vermeijden Troffee en de BIG E Award voor zijn aandeel in de beste attractieparkshow ter wereld(Efteling) en een record aantal shows waaronder zijn 2000 shows in respectievelijk " The Dinnershow Of The Centuries " in Studio 21 en " De Wonderlijk Eftelingshow " in het Efteling theater hebben ervoor gezorgd dat Christian Farla behoort tot de wereldtop als het gaat om illusieshows.

 

Via magische scènes neemt Christian Farla het publiek mee op een reis vol originele en nog nooit eerder vertoonde illusieacts in de Nederlandse theaters. Samen met zijn leading Lady en zijn sensationele showgirls beleeft het publiek van alle leeftijden een spectaculaire avond vol fantasie, dans, magie en illusie.

 

Christian Farla boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

 

Bekijk een illusie van Christian Farla