Sinterklaasshow

Clown Jopie en Tante Angelique zijn al jaren een begrip in Nederland. In een flitsende, vrolijke show veroveren Clown Jopie & Tante Angelique razendsnel alle kinderharten. Clown Jopie wil feesten en beesten. Tante Angelique probeert de ondernemende kiwi in goede banen te leiden. De hilarische versprekingen van onze kiwi dwingen Angelique voortdurend tot corrigeren. De kinderen genieten met volle teugen van de doldwaze situaties.
 

De komische scènes gaan spontaan over in vrolijke, carnavaleske liedjes. Dol enthousiast klapt, stampt en zingt men mee met de aanstekelijke hits. Het publiek verandert in één groot pret-lach-bad. Iedereen geniet van een ontspannen pretbad, waardoor men hét lachdag-gevoel beleeft. Ook Piet, de eigenwijze kanariepiet komt langs en twiet het hoogste lied.

 

De clips van de fruitigste kindervrienden van Nederland zijn dagelijks op TV Oranje, TV Hoeksche Waard, VTV1 en vele regionale zenders te zien.
 

Clown Jopie & Tante Angelique boeken voor een optreden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Startup Events B.V.

 

 

Bekijk video - Clown Jopie en Tante Angelique Fanclubdag 2012