Coen & Sander Show

 

De Coen & Sander Show is een 90 minuten durende show waarin niks te gek is. Alles wat je gewend bent van De Coen & Sander Show komt terug. Alle gein en ongein en natuurlijk de allerbeste muziek komt voorbij tijdens deze fantastische show. De Coen & Sander Show is een Nederlands radio-programma gepresenteerde door Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Eerder werkte de twee mannen al samen aan het programma Lantinga & Swijnenberg, dat op vrijdagavond te horen was op 3FM. De show van Coen en Sander zit vol humor en vrolijkheid en de middagshow werd in 2008 daarom ook bekroond met de Gouden Radioring voor beste radioprogramma. Een hoogte punt in de carrière van Coen en Sander.

 

In 2015 hebben de mannen samen het hun producers Stoel en Van Herp de overstap gemaakt naar Radio 538. Het radio duo vuurt altijd de beste hits uit de Mega Top 50, super tolle après ski muziek, kei harde 90’s platen en de lekkerste club- en housetracks op je af. Stil staan, zal gegarandeerd niet lukken! Het woord ‘feest’ wordt door de mannen naar een hoger level getild. Coen en Sander zijn ook geschikt voor bedrijfsfeesten waar ze een hele avond presenteren. Daarnaast zijn ze met Radio 538 op alle grote festivals te vinden en hosten ze hun eigen Coen & Sander Area op meerdere evenementen.

 

De Coen & Sander Show boeken bij Startup Events

 

De twee mannen spelen graag in op het publiek waardoor elke show uniek is. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid en mogelijkheden voor het boeken of inhuren van De Coen & Sander Show bij Startup Events.