Conny Vink

Wie de naam Conny Vink zegt of hoort denkt meteen aan  'De Toeteraar', 'Bossa Nova Boy', 'De Pianoles', 'Maak je niet dik', 'In Moskou' of aan de 'hutsie Klutsie' en Haar optreden in de revue Blij Blijven met André van Duin en Frans van Dusschoten. Haar eerste optreden was in 1959 op de bonte vastenavond voor een katholieke vrouwengemeenschap. In mei 1963 is zij voor het eerst op televisie te zien, in het programma Toonladders. In 1968 deed ze mee aan het Nationaal Songfestival 1968 met het liedje Hé, moet je bij mij zijn, en in 1969 nogmaals met De Toeteraar. Tot op de dag van vandaag schittert Conny nog steeds als een ster maar staat ze altijd dichtbij haar publiek.

 

Omvangrijk Repertoire


Naast  haar platenrepertoire is het zingen voor radio en tv haar niet onbekend. Op vocaal gebied trakteert Conny haar publiek op een omvangrijk repertoire. Dit varieert van oergezellig Hollands tot sfeervolle internationale evergreens. Kortom geschikt voor vele themafeesten. Deze enthousiaste artieste kan dan ook putten uit een internationaal repertoire. Zij zingt, presenteert en amuseert op business-meetings, feestavonden, jubilea en dinner-party’s.

 

Ervaren Artieste

 

Op presentatieniveau is Conny de spil van uw programma en speelt spontaan in op elke situatie. Door haar jarenlange ervaring weet zij elk publiek te onderhouden en zorgt dat ieder evenement perfect verloopt.

 

Conny boek je Exclusief bij Startup Events

 

Voor meer informatie over een optreden van Conny Vink neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Conny Vink.