Crazy Accordeons

 

Marco en Monique vormen samen het accordeon duo Crazy Accordeons. Met hun unieke muzikale talenten en gepassioneerde optredens hebben ze het publiek zowel in Nederland als daarbuiten weten te veroveren. Hun repertoire omvat een breed scala aan nummers en ze brengen hun muziek met een moderne en frisse twist.

 

Als Crazy Accordeons hebben ze opgetreden op talloze evenementen, variërend van grote festivals tot intieme feesten. Met hun aanstekelijke energie en enthousiasme weten ze altijd een geweldige sfeer te creëren. In een moderne setting, spelen zij niet alleen de nieuwste hits, maar ook verzoeknummers, Nederlandstalig, Oktoberfest, Après-ski, alles is mogelijk.

 

Interactie met het publiek

 

Geen oubollige deuntjes bij de Crazy Accordeons, maar gezellige en vette muziek in de hedendaagse stijl. De accordeons en microfoons zijn draadloos versterkt, waardoor ze een volledige interactie met het publiek kunnen performen door de zaal. Een dynamische ervaring waarvan iedereen kan genieten.

 

Feest

 

Crazy Accordeons zorgen voor een onvergetelijk feest! Met hun bruisende optredens en interactieve shows brengen zij een unieke sfeer, die elk evenement tot leven brengt. Of je nu kiest voor een Nederlandstalig feest, een vet Oktoberfest of een gezellige Après-ski vibe.

 

Crazy Accordeons boek je exclusief bij Startup Events


De Crazy Accordeons passen zich aan elk thema aan. Met hun brede repertoire spelen ze de nieuwste hits en verzoeknummers voor een unieke feestervaring. Voor meer informatie over een optreden van de Crazy Accordeons neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Crazy Arccordeons.