Dana Winner

 

Al jarenlang is de Belgische zangeres Dana Winner één van de populairste en meest verkopende Belgische zangeressen. Ze staat in België absoluut aan de top. In Nederland scoorde ze een grote hit met ‘Westenwind’ en sindsdien is ook hier haar populariteit gestaag toegenomen. Ook in Duitsland, en Zuid-Afrika is ze een graag geziene gast op het podium. Met haar unieke stem, haar betoverende glimlach en de mooie liedjes die ze zingt, weet ze iedereen te ontroeren.

 

Dana Winner is de artiestennaam van Chantal Vanlee, een Belgische zangeres met een carrière van ruim 25 jaar. Haar liefde voor zingen had ze al in haar jeugd, toen ze zich aansloot bij het plaatselijke kerkkoor. In 1990 bracht ze haar eerste single uit en in 1993 heeft ze haar eerste hit met Woordenloos. In 1995 stond ze in de Nederlandse top 40 met Westenwind. Ze heeft inmiddels al meer dan 2,5 miljoen cd's verkocht en daarmee meerdere gouden en platina onderscheidingen gekregen.

 

Live Shows met Dana Winner


Dana Winner staat bekend om haar goede liveshows, waar haar muzikale kwaliteiten en gevoel voor stijl samenkomen. Waar ter wereld ze ook optreedt, de liveoptredens van Dana en haar band zijn tot in de puntjes uitgewerkt en een ervaring om mee te maken. De zangeres is ook regelmatig in de theaters te vinden, waar ze met liefde de mooiste liedjes uit haar omvangrijke oeuvre ten gehore brengt.

 

Dana Winner boek je Exclusief bij Startup Events

 

Voor meer informatie over een optreden van Dana Winner neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de exclusieve boeking van Dana Winner.

 

Dana Winner - Turn The Page (Official Video)

 

 

 

 

Dana Winner - Miss You Most (Official Music Video)