Danilo Wattez

 

 

Danilo Wattez wordt ook wel de nieuwe Jannes genoemd. Als wielrenner in de jeugdklasse was Danilo Wattez zeer succesvol. Maar zijn tweede passie, zingen, won het echter toch van zijn liefde voor het wielrennen. Na zijn etappewinst in de UCI-koers van Kontich en twee zeges in de Jeugdtour Assen zette hij een punt achter zijn wielerloopbaan en concentreerde hij zich alleen nog maar op het zingen.

 

Dit resulteerde uiteindelijk in zijn debuutsingle 'De zon in mij'. Een heerlijk nummer met een knaller van een refrein waarin de zon echt gaat schijnen. Het leek hem een leuk idee om, na het beëindigen van zijn wielerloopbaan, gelijktijdig met de start van de Tour de France zijn nieuwste single 'Als je Lacht' te lanceren. Deze tweede single is een opgewekt, vrolijk nummer met Griekse invloeden.

 

Zingen op Ibiza

 

Zowel in de wielersport als in de artiestenwereld moet je, je meer dan 100% geven, want anders wordt het niets, daarvan is Danilo Wattez overtuigd. Met een gemotiveerde en 100% inzet weet Danilo met uitgekiende stappen zijn eigen plek te bemachtigen in de artiestenwereld. Hij heeft ondertussen op verschillende festivals in Drenthe zijn kunnen laten zien en is van plan ook de rest van Nederland te veroveren. Met zijn nieuwste single 'Zingen op Ibiza' hoopt Danilo door te breken en landelijke bekendheid te krijgen. Op Spotify, en YouTube,zijn de nummers te zien en te beluisteren.

 

Danilo Boeken

 

Danilo boeken op uw feest of evenement?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het exclusief boeken van Danilo Wattez bij Startup Events.

 

 

Danilo Wattez - Aan Het Strand In Spanje (officiële Clip)

 

 

 

Danilo Wattez - Zingen Op Ibiza (Officiële Videoclip)