De Edwin Evers Band

 

De Edwin Evers Band komt voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de CD van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici en waar Edwin Evers zelf achter de drums plaats neemt, wordt met groot enthousiasme ontvangen door het publiek. Vanaf dat moment is De Edwin Evers Band een feit! Ze spelen niet simpelweg covers, maar samen met de creativiteit en virtuositeit van zijn muzikale vrienden spelen zij op hoog niveau hun interpretaties van hun grote helden zowel akoestisch (in een prachtige meerstemmige setting) als versterkt.

 

Naast dat De Edwin Evers Band veelvuldig geboekt wordt voor (bedrijfs-) feesten & events zie je ze regelmatig terug in televisie programma’s zoals ‘De Grootste Bingo Show Ooit’ & ‘The Voice of Holland’. Daarnaast begeleidt de band al jaren Gerard Joling bij zijn concerten en zijn ze de vaste band van ‘Live38 XXL’ en ‘Helden van Amstel’.

De Edwin Evers Band is inmiddels uitgegroeid tot een begrip en vele artiesten willen graag samenwerken met deze topmusici.

 

De Edwin Evers Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Bekijk videoclip Edwin Everts Band - Ik Meen Het (officiële videoclip)

 

 

Bekijk live optreden De Edwin Evers Band