Høken met de Heinoos

 

NORMAAL-Anhangers OPGELET, De Heinoos gaan weer ‘Oalderwets Høken’! en daarom pakken The Heinoos de handschoen nu op met: VELDTOCHT 2.0. Onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ nemen de mannen van The Heinoos de Normaal-fakkel over met hun Veldtocht 2.0, een ouderwetse tour langs de feesttenten in de zomer van 2018. Na een succesvolle try-out in de Megatent tijdens de Zwarte Cross dit jaar, smaakt het naar veel meer en zijn The Heinoos nu klaar om Normaal te doen!

 

Een kijkje achter de schermen:
The Heinoos bereiden zich op de best mogelijke manier voor op deze uitdagende tour: samen met niemand minder dan Bennie Jolink! Als er iemand is die weet wat høken is. Bennie is bij de Veldtocht 2.0 betrokken en zal met Remko, Erik, Marco en Daniël werken aan een fantastische set met de Normaal-klassiekers, aangevuld met The Heinoos’ eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden omgetoverd tot één Høkende menigte. Normaal staat dus vierkant achter Høken met De Heinoos!

 

De Heinoos boeken / inhuren bij Startup Events

 

Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zal het dampen als nooit tevoren! Høkers Aller Lande Verenigt U, en laat de haan weer kraaien! Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid en mogelijkheden voor het boeken van  Høken met De Heinoos.