De Vermakelaar

 

Vincent van Leth ‘De Vermakelaar’ is een ras-entertainer met vele gezichten, een aanvulling voor elk evenement gebracht met een ongeëvenaarde veelzijdigheid. Een Zwitsers zakmes heeft nog niet zo veel functies. Met de Vermakelaar wordt het altijd top. Hij is een hyperactieve en humorvolle magician en prijswinnaar van nationale goochel kampioenschappen. De Vermakelaar past zich als een kameleon aan. Met een frisse benadering gaat hij elk evenement tegemoet en heeft hij interactie met zijn publiek door zijn verbluffende animaties.

 

Vincent Vingervlug is een stuntelige, humorvolle, rappe magische entertainer die vakkundig zijn vingervlugge praktijken ten tonele ten tafel brengt.

 

Vincent van Leth als Fakir Ali Gasolie: Een huiveringwekkende Oosterse Fakirshow. U zult versteld staan en met verbazing gadeslaan hoe deze magische fakir met zijn eigen lichaam omgaat. Als een van de weinigen ligt Vincent van Leth met zijn rug op vlijmscherpe glasscherven waarna op zijn buik een puntig spijkerbed gelegd wordt en als climax komen hierop 2 of 3 mensen uit het publiek te staan! Ook vuurvreten en vuurspuwen is aan deze fakir toevertrouwd en natuurlijk nog vele andere bizarre trucs.

 

Vincent van Leth , Mini Halfweg: Een authentiek ogend handgemaakt juweeltje van optisch bedrog. Een unieke kast, enig in zijn soort, ideaal voor bij de entree, als kassakast, als wegwijzer, voor korte en/of halve toespraken, als biechthok, kaartcontrole, of living statue met of zonder zingend hert op het dak. What you see is what you get... just an illusion. In een ronde, zeer fraai gedecoreerde half open kast staat een tafeltje met op het blad enkel en alleen de bovenste helft van een levend mens, een ogen bedriegende eyecatcher van formaat.

 

Indien u dat wenst is het in overleg ook mogelijk dat Vincent van Leth in uw bedrijfskleding zijn kunsten vertoont. Vincent van Leth heeft al op feesten gestaan als monteur, conducteur, (milieu-)ambtenaar, schilder, zigeuner, cowboy, engel, bedienend personeel, brillenverkoper, agent, vuilnisman, indiaan, als wortel en als beer en nog heel veel gedaantes meer.

 

Lezingen en workshops

Veelvuldig wordt Vincent van Leth ingezet om een selecte groep toehoorders/deelnemers kundig te maken binnen de magie. Het schijnbaar onmogelijke wordt mogelijk en de deelnemers zullen dit ervaren en wellicht gaan toepassen in hun dagelijks leven. Mysteries uit de goochelkunst worden inzichtelijk en humorvol uit de doeken gedaan, ideaal om presentatietechnieken te ontwikkelen. De lezingen kunnen worden gegeven op het gebied van magie en jongleren.

 

De Vermakelaar boeken bij Startup Events

 

U kent De Vermakelaar Vincet van Leth voornamelijk van zijn solo-optredens, maar zoals u tegenwoordig kunt zien is de samenwerking met actrice Ilse Horstman zeker de moeite waard en zijn zij samen een absolute meerwaarde voor uw evenement. De Vermakelaar Vincet van Leth boeken voor uw evenement. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bekijk promofilm - De Vermakelaar - Vince van Leth & Ilse Horstman

 

 

 

DER VERMAKELAAR


Der VERMAKELAAR ist eine geborene Entertainer mit vielen Gesichtern, und eine willkommene Ergänzung für jeden Event. Jede Veranstaltung ist anders und braucht einen neuen Ansatz. Die Vermakelaar steht für Multi-funktionale Vielseitigkeit, Juggling, beeindruckende Animationen, lächerlich Präsentationen, und was immer Sie wünschen. Die viele, schnelle und sehr humorvollen Zaubertricks werden oft von reimen Songtext unterstützt
 

Die Vermakelaar tritt zum Beispiel auf als Mechaniker, Dirigent, (Umwelt-) Beamter, Maler, Gypsy, Cowboy, Angel, Gläser-Verkäufer, Agent, Müllmann, und viele weitere Persönlichkeiten.  Die Vermakelaar passt sich in Absprache zu Ihrem Thema an. Aber auch für eine erschreckende orientalischen Fakir-Show durchdrungen von Humor. Sie werden erstaunt sein wie diesem magischen Fakir mit seinem Körper zurechtkommt.

 

Als einer der wenigen liegt er mit dem Rücken auf gestochen scharfe Glasscherben und dann auf dem Bauch auf einem Spitzen Nagelbett. Als Höhepunkt werden 1 oder 2 Personen aus dem Publikum gebeten auf der Makelaar zu stehen.
Auch Feuer Essen und Feuerspucken ist dieser Fakir und viele andere bizarre Tricks anvertraut. Heute arbeitete die Vermakelaar auch zusammen mit Schauspielerin Ilse Hamilton. Zusammen sind sie ein Duo, welches einen absoluten Mehrwert ist für Ihre Veranstaltung.