Die Zillertaler

De oorsprong van de band gaat meer dan 30 jaar terug. In 1972 Florian Prantl trad samen met zijn broer Werner en Toni Ringler op. Vijf jaar later brachten ze onder de naam " Jodel Orig.Zillertaler trio " het eerste album op de markt. De drie jonge mannen waren volkstümliche pioniers die zorgvuldig een nieuwe stijl bedachten in deze muziek genre.Er werd een dansbare, onderhoudende tot romantische en gepassioneerde muziek op de bühne gebracht die tot op de dag van vandaag tot velen aanspreekt.

 

Hun eerste televisie doorbraak volgde in 1982. De eerste uitnodiging van Karl Moik in de " Musikantenstadl " werd een mijlpaal, " Zing, dans, vrolijk zijn, " het motto van de band en de eerste overwinningen in radio charts, volgden onmiddellijk. Tal van succesvolle CD releases, grote open - air concerten, continue uitzending inzetstukken met top hitparade pleinen en permanente uitnodigingen voor de verschillende tv-programma's domineren de weg in hun muziek carrière.

Met jaarlijks meer dan 100 live shows waarin een perfecte show wordt gepresenteerd met optimaal licht en geluid en video effecten vol fysieke inspanning vragen een mentale kracht van alle bandleden waarin eenheid voor de groep heel belangrijk is. Steeds weer weten ze een uniek sfeervol en verfrissend optreden neer te zetten waarbij men verzekerd is van een succesvol feest of evenement.

 

Die Zillertaler boeken voor uw evenement?  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Startup Events.