DJ Isis

 

Isis van der Wel, beter bekend als 100% ISIS, is een fenomeen in de inter-nationale dance industrie. Als een van 's werelds eerste vrouwelijke pioniers op het gebied van elektronische dansmuziek heeft 100% ISIS wereldwijde erkenning opgebouwd.

Isis kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Op zesjarige leeftijd begon ze met het volgen van muzieklessen en op haar zevende speelde ze al verschillende instrumenten. In 1987 koopt Isis haar eerste houseplaat en wordt haar enthousiasme voor deze muziekstijl aangewakkerd. Vanaf 1992 draait ze in de bekendste Nederlandse discotheken, waaronder de RoXY in Amsterdam.

 

Haar deejay sets kunnen het beste omschreven worden als een verfrissend avontuur in het hier en nu van moderne dansmuziek. Worden haar sets door de industrie meestal geschaard onder de zogenaamde tech-house noemer, door Isis zelf wordt haar stijl als volgt omschreven: "een mix van, voornamelijk elektronische, repetitieve dansmuziek waarbij de harmonie binnen de afzonderlijke nummers en de gehele mix voor mij de leidraad zijn". Haar sets worden daarnaast gekenmerkt door diverse etnische muziek invloeden waaronder Afrikaanse, oosterse, Latijns Amerikaanse en dub met vleugje minimal.

 

DJ Isis boeken bij Startup Events

 

Dj Isis boeken voor je evenement of festival? Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid en mogelijkheden voor het boeken van DJ Isis bij Startup Events

 

Bekijk live optreden DJ Isis