DJ Korsakoff

 

DJ Korsakoff, oftewel Lindsay, maakt en draait melodieuze hardcore. Haar eerste release op het bekende Third Movement label, "Separated World", werd meteen een grote partyhit. Ook de opvolgers, "Tamara" en "My empty bottle" deden het ook erg goed in Italië, Duitsland, Spanje en Nederland. Deze hardcore, die toegankelijk is door de mooie melodieën, en haar prachtige looks, zorgen voor een sensatie achter de draaitafel. Ze heeft in 2004 getekend voor het nieuwe label Pro Artist Management (PAM) van DJ X-ess, en zal hier voortaan haar dansvloervullende producties op releasen.

 

Ze maakte haar draaidebuut op Masters of Hardcore 2004 in het Thialf stadion in Heerenveen, voor 15.000 uitzinnige hardcorefreaks. Ze is nu klaar om haar skills aan iedereen te tonen! Na de zomer van 2004 scoort ze samen met DJ Outblast een grote hit met het nummer "Unleash the Beast". Ook haar tweede video "Stardom" (het thema van Thunderdome 2005) wordt een groot succes. DJ Korsakoff, the new lady of hardcore.

 

Dj Korsakoff boeken bij Startup Events


Wekelijks staat zij haar "mannetje" voor duizenden bezoekers van clubs in binnen en buitenland. Met haar draai techniek, enthousiasme en betoverende looks weet zij het hoofd van menig muziek liefhebber op hol te brengen. DJ Korsakoff Boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid voor het boeken of inhuren van Dj Korsakoff bij Startup Events.

 

 

Luister muziek video Korsakoff