DJ Paul Elstak

 

De Koning van de Hardcore. Een van de bijnamen die deze DJ zeker verdient. Sinds begin jaren negentig al bekend met een aantal baanbrekende housenummers ('Bald Terror– Drummachine', meegewerkt aan 'Holy Noise– James Brown is still alive'). Het housegeluid in Nederland werd toen steeds harder en Paul Elstak heeft hier voor een groot deel aan bijgedragen. Midden jaren negentig ging Paul Elstak 'commercieel' met happy hardcore en scoorde enkele top10 hits, zoals 'Life is like a dance', 'Luv u more' en 'Rainbow in the sky'.
 

Achteraf had hij hier spijt van en besloot terug te keren naar zijn roots; de Hardcore underground. De gabbers hebben hem al lang en breed vergeven, hij hoort al jaren weer bij de absolute top. De laatste jaren scoorde hij undergroundklappers als 'Thrillseeka' en 'Rage'. Na jarenlang releases bij het befaamde 'Rotterdam Records' te hebben gehad, komen zijn platen nu uit bij zijn eigen 'Offensive Records'. Hij draait hardcore over de hele wereld, maar behalve hardcore-DJ is hij ook een veelgevraagde hardhouse en oldschool-DJ.

 

Paul Elstak boeken bij Startup Events

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid voor het boeken of inhuren van Dj Paul Elstak bij Startup Events.

 

 

Bekijk videoclip  DJ Paul Elstak