Djeff

 

Deze zeer professionele allround band speelt top-40-muziek zoals het hoort! Djeff laat de nieuwste hits horen, maar kan ook artiesten begeleiden. Djeff heeft een uitgekiend repertoire voor discotheken, personeelsfeesten, bruiloften en recepties. Wilt u een swingende avond waar de bekendste hits voor bij komen dan moet u Djeff gehoord hebben. Speciaal voor de bruiloften heeft Djeff een wel zeer unieke formule, en mag het bruidspaar 3 verzoeknummers indienen die voor deze gelegenheid worden ingestudeerd

 

De bandleden zijn allen allround en hebben met bekende artiesten gewerkt zoals Blöf, Ilse de Lange, Albert West, Wolter Kroes, Anita Meijer, Hind en Jim. Ze zijn ook de begeleidingsband van Maud, bekend van de 2e IDOLS-editie.

 

Djeff is een stevige, swingende kwaliteitsband die actuele top-40-nummers speelt, maar ook Jazz- en Soulhits en dance-classics uit de jaren 70, 80 en 90. Djeff wordt ondersteund door een professionele licht- en geluidsshow. Zij spelen top-40-muziek zoals het hoort en zijn door hun uitgebreide en gevarieerd repertoire geschikt voor elk feest, voor jong en oud. Van Stevie Wonder tot Anouk, van Jamie Cullum tot The Jacksons, niets is Djeff te gek!

 

Djeff boeken bij Startup Events

 

Kortom, een band van niveau met kwaliteitsmuzikanten, een geweldige zanger & zangeres met een swingend repertoire! Djeff boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Bekijk live optreden Djeff