Donders Piratenband

Donders! Dikke hits.


Piratenband Donders is een energieke band met een zestal doorgewinterde muzikanten en een oogverblindende zangeres die met veel bombarie en plezier zorgt dat zelfs de grootste zwartkijker het gevoel krijgt dat de zon weer is gaan schijnen.


Banjo's, mandolines, panfluiten en duellerende Accordeons, gezellige meezingbare en een hoogst aanstekelijke mix van piraten hits worden afgewisseld met de fijnste vijfsterren polka’s en de beste schlagers. Denk hierbij aan “Adio adio”, “Lafaard van de stad”, “Kleine Paloma”, “Als je verliefd op een jongen bent”, “Jij daar in de radio”, “Teeny Calimeros”, etc. etc. Er worden geen rock-, pop- of dancecovers gespeeld, maar echte onvervalste piraten-, polka- en schlagerhits. 

 

Donders haalt alles uit de Kast

 

Deze show is van een hoge plank en misschien wel de bovenste. Deze band is dan ook 'donders' geschikt voor dik feesten in de feesttent, piratenshow, dorpsfeest, schuurfeest of uit je dak gaan op een festival. Een vette show vol donders dikke hits, geschikt voor alle leeftijden. Echt alles wordt uit de kast gehaald om zelfs de grootste zwartkijkers weer kleur te laten zien.


Donders Feesten met die hap dus!

 

Donders boek je bij Startup Events

 

Voor meer informatie over een optreden van Donders Piratenband, neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de  boeking van Donders

 

Piratenband Donders - Olle Puch onder de Hooimijt 

 

 

 

 

Donders Piratenband - Sierra Madre live