Douwe Bob

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

 

Na bijna tien jaar met zijn band te hebben opgetreden gaat Douwe in het voorjaar van 2021 de theaters in en terug naar de basis. Kleine setting, grote liedjes! Daarbij kan hij inmiddels putten uit alweer vier albums met elk hun eigen verhaal en herinneringen. Maak op deze manier kennis met nog meer kanten van de bijzondere liedjesschrijver en muzikant die Douwe is.

 

Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

 

Douwe Bob inhuren / boeken bij Startup Events

 

Douwe Bob boeken voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van Douwe Bob neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de exclusieve boeking van Douwe Bob.

 

Douwe Bob